Stichting Beroepsorganisatie voor

Lichaamsgeoriƫnteerde (Psycho)therapie

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

.

 

 

Nieuwe website online

Een van de belangrijke taken van de SBLP is onze therapeuten en ons vak goed vindbaar te maken. Hierbij hoort een up to date website die de sfeer en de professionaliteit van ons vak recht doet. De afgelopen maanden is hieraan gewerkt. Samen met vormgeefster Lieke van den Elshout is invulling gegeven aan de basis lay-out. Samen met Bram Boer, Harry Verweij,  Pim Bok en Henk-Jan van Reenen is gewerkt aan de basis invulling van de site. Paul Houkes ondersteunde bij de vertaling van de vormgeving naar Joomla. 
We zijn er nog niet, maar de basis van de site ging op 18 april de lucht in! Een mooie datum, aansluitend bij de deelnemersdag van de SBLP. 
Vanaf nu zal in de website verder invulling gegeven worden aan:
  • Verder faciliteren van de interne markt, zoals een overzicht van trainingen, bij- en nascholingen; vraag en aanbod, het creditsysteem voor het waarderen van inzet, overzicht van nuttige artikelen, vakliteratuur, enzovoort
  • Verder synchroniseren van de administratie, koppelingen met LARS en financiële administratie, winkelopties zodat activiteiten via de site kunnen worden geboekt. 
  • Ruimte voor diverse disiplines
  • Platforms voor de diverse therapeutengroepen 
  • Uitwisseling tussen groepen collega’s, door delen via de site van de SBLP voor therapeuten mogelijk te maken
  • Informatie over de mogelijkheden van intervisie en supervisie
Marjon Peeman